Blondes have more fun!!

Koelblond is het HELEMAAL!! Dames die van nature blond zijn, maar ook dames die hun haren blonderen of highlighten willen vaak af van de gele en warme ondertoon in het haar. De blonde trend zie je elk jaar weer terug, maar net met een andere twist.

Zoals iedereen vast voorbij heeft zien komen was in de zomer en najaar van 2016, maar ook nog zeker in het voorjaar van dit jaar erg populair…De grijze tint oftewel de granny look! Je ziet dan nu ook in de blonde kleuren, dat de kleuren de koelere kant op gaan. Het gelige blond is niet meer van deze tijd. Om een mooie blonde kleur te creeeren is het belangrijk om een lichte basis te hebben. Heb je van jezelf al licht haar? Dan is een koele spoeling de ideale oplossing om het haar zo licht en koel mogelijk te laten ogen. Heb je van jezelf een wat donkerblond/bruine kleur? Dan zal het eerst geblondeerd moeten worden om uiteindelijk een mooie koele kleur te krijgen. Het blonderen is niet een ideaal proces voor het haar, maar met olaplex in de salon moet dat vast goedkomen!

Als je dan eindelijk van je mooie koel-blonde lokken mag genieten, is het erg belangrijk om de kleur thuis ook zo koel mogelijk te houden. De SO SILVER shampoo van Matrix is een betaalbare silvershampoo, die je koele kleur ook echt koel houdt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *