Blondie/Brunette

Ben je stiekem jaloers op blonde dames, maar wil je als trotse brunette niet gelijk platina gaan als Kim Kardashian? Dan is de bronde trend echt wat voor jou. En wij vertellen je precies wat je moet weten over de bronde trend.

Wat is bronde precies? Heel simpel, bronde is een mix van bruin en blond haar. Het haar wordt geverfd met de balayage techniek. De focus word niet gelegd op de wortels of de punten maar juist op het middelste gedee lte van het haar. Onder andere Jessica Alba, Kloe Kardashian en Ashley Greene zijn al groot fan van de bronde trend.

”Bij bronde wordt het haar soms donkerder als basis gemaakt. een blondine die de bronde trend wilt, kan donkere lowlights nemen voor meer demensie”

 

Bronde is een kleur die bijna iedereen kan hebben en die daarom ook overal ter wereld een hit is. Van stadsmeisjes reizigers, iedereen kan voor haar eigen bronde look gaan. Het fijne van deze haarkleur is dat de bronde-look heel natuurlijk oogt en daarom ook heel subtiel is. Vanwege de nuances in kleur en de blonde plukken oogt de bronde look daarnaast heel verfijnd en sophisticated. Er komt meer diepte in je haar en dit stimuleert weer meer volume. Daarnaast komen je gezichtskenmerken bij een gemêleerde haarkleur prachtig uit. Verder vergt deze coupe relatief weinig onderhoud omdat de uitgroei niet stond hoeft te zijn. Ook voor dames die dus niet elke maand in de kappersstoel willen zitten is deze trend perfect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *