SHAMPOO TO GOJe vakantie is geboekt, de bestemming is bekend. Vlak voordat je op vakantie gaat begint de STRESS!! Welke producten halen het in je koffer.. Zonnenbrand.. Tandpasta… Parfum.. Maar waar is je favoriete shampoo in dit verhaal?!

Wij als haarsalon vinden het erg belangrijk dat jij je shampoo ook op vakantie zorgeloos kunt gebruiken. Wij snappen ook dat deze flessen erg zwaar wegen in je koffer.Voor jullie hebben wij een nieuwe service bedacht. Je kunt bij ons terecht voor een reis sample. Wij vullen deze in de salon (als je dan thuis komt van vakantie, is de shampoofles bij jou thuis nog net zo vol!) met je favoriete shampoo en/of conditioner. Zo kun jij zorgeloos en met prachtig haar genieten van je vakantie. 

Is je favoriete shampoo en/of conditioner van Total Results? (Color obsessed, So Silver, High Amplify, Curl Please, So Long Damage, Mega Sleek, Hello Blondie of Moisture Me Rich) €4,50 voor 1 sample €8,- als je de shampoo in combinatie met de conditioner neemt! 

Helemaal weg van de Biolage lijn? (Hydra, Color Last, Volume Bloom) €7,- voor 1 sample €12,- als je de shampoo in combinatie met de conditioner neemt!


Heb jij een healty milieu vriendelijke lifestyle? Dan gebruik je vast een Biolage R.A.W shampoo 😉 (Nourish, Recover, Uplift) €7.50 voor 1 sample en €13,- voor de combinatiedeal. 

                                    

Alle flesjes hebben een inhoud van 90ml.