Festival hair

PROMISED LAND, FLYING DUTCH, MYSTERYLAND, LATIN VILLAGE, VESTIVAL.

De festivals voor deze zomer vliegen je om de oren. Heb jij al een leuke selectie gemaakt? Als echte “festivalganger” heb jij je outfitjes natuurlijk al gescoord 😍 voor elk festival een nieuwe look, maar heb jij al een passende haircreatie???

Als haarstylisten zitten wij vol met creatieve en unieke creaties, zodat jij niet alleen met je moves de show steelt, maar ook met je kapsel.

I hope your day is as good as your hair is! πŸ‘―

Voor een leuke prijs maken wij jouw haar #festivalready. Je kunt kiezen uit een aantal geselecteerde haarideeen, maar je kunt zelf ook foto’s meenemen van het gewenste idee. 

Scroll snel verder voor een aantal populaire #festivallooks die wij speciaal voor jou hebben samengesteld. 


Erg veel te zien deze zomer zijn de upsidedown braids. Deze vlechtjes beginnen niet aan de bovenkant van je hoofd, maar in je nek. Het leukst zijn ze met knotjes bovenop. 2 verschillende Looks in 1 kapsel! Voor slechts €7.50 is je look al compleet.


Los haar is erg leuk, maar als je lekker aan het dansen bent op je favoriete muziek zit je haar vaak in de weg. Om te verkomen dat er een gek staartje inkomt, hebben wij deze leuke side braid. Je hebt los haar, maar geen verdwaalde lokken in je ogen πŸ˜‰ €5.00Je outfit in Ibiza style? Het perfecte kapsel bij je outfit. Een grote invlecht naar de zijkant, met beachy waves. Super voor een festival bij het strand πŸπŸ– €5.00


Los? Vast? Kom je er niet uit? Ook deze look kun je van 2 kanten bekijken en allebei de kanten hebben een verschillende style. 1 zijkant word ingevlochten naar boven, de rest blijft los. Say Hello to volume 😍 staat fantastisch bij je biker jasje en hoge laarsjes. Deze look creΓ«ren wij voor slechts €10Zijn knotjes helemaal je ding? Dit is een erg leuke twist aangezien hier ook nog een vlechtjes bij zitten. We love this look πŸ™‹πŸ» €5.00Op zoek naar simpel maar toch uniek? Met deze look steel je zeker de show. Een visgraat vlecht is altijd goed! Voor slechts €5.00 


Heb jij je haar altijd vast naar een festival? Dit is een erg leuk alternatief, je hebt al het haar vast, maar ook weer iets bijzonders. Dit is een vlecht die bestaat uit niet 3, maar zelfs 4 strengen! 😱 voor deze creatie betaal je bij ons €7.50.


HA je dacht zeker dat de boxerbraids verdwenen waren??! NO WAY. De boxer braids waren in 2016 al niet te ontbreken op festivals, dus voor 2017 geen uitzondering. Wij willen je wel een twist van de boxerbraids laten zien. Op bovenstaande foto zie je de 2 vlechten zoals normaal, maar deze eindigen in staartjes. Op de onderstaande foto zie je de boxerbraids, die overlopen in een vissegraat vlecht. Weer eens wat anders πŸ˜‰ voor deze look betaal je bij ons €7.50. 

Genoeg inspiratie voor het festival seizoen. Heb je zelf al een idee voor bij je outfit? Kom gerust naar de salon om een afspraak in te plannen. Afspraak maken kan ook via 058-2159922. 

Is je festival op een zaterdag? Maak optijd een afspraak in verband met drukte.