23 maart 2017

Olaplex

Olaplex

 

Diena’s kapsalon is 1 van de weinige salons die met olaplex werkt. U kunt ons ook vinden op de salon finder van de olaplex website zelf. Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, sulfaten en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar.

Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen. Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

” HAIR BREAKAGE SOLVED”

Olaplex door de verf

Het haar word geverfd zoals gebruikelijk, maar nu met Olaplex nummer 1 door de verf. Bij de wasbak komt Olaplex nummer 2 in het het haar en zal deze minimaal 15 minuten moeten intrekken. Met Olaplex als hulpmiddel kun je in 1 kappersbezoek meer realiseren dan je had kunnen wensen! Vraag vrijblijvend advies over het kleuren met Olaplex.

Olaplex door de permanent

Het permanenten droogt het haar vaak sneller uit. De meeste mensen zullen na een permanent ook merken dat het een stuk droger is dan zij gewend waren. Door het gebruik van Olaplex bij de permanent herstelt hij de gebroken zwavelbruggen en zorgt hij ervoor dat het haar veel minder pluizig is. De krul komt met Olaplex meer tot zijn recht.

Olaplex als herstelbehandeling

Voor de dames die liever niet verven of permanenten, maar toch het haar extra willen verzorgen is de herstelbehandeling. Een heerlijke relax behandeling, met een fantastisch resultaat. Bij ons duurt zo’n behandeling ongeveer 90 minuten inclusief wassen en drogen.

Olaplex Nr. #3

Olaplex Nr. #3 neem je mee naar huis om tussen de verfbeurt, permanent of herstelbehandeling je haar optimaal gezond te houden. Het zal zo nog sterker en gezonder worden. De Olaplex Nr. #3 breng je eens per week aan op handdoekdroog haar, laat dit minimaal 10 minuten zitten. Wij raden aan de Olaplex avonds voor het slapen gaan aan te brengen en hiermee te slapen. P.S Kim Kardashian doet het ook!!