SUMMER READY!

Zeg dag tegen gelige of oranje tonen in het haar. Hello #BRASSOFF

Ben jij “ge-baleyaged” of “ge-highlight” of zit je middenin een ontkleuringsfase 💇🏻(lichter kleuren in een aantal sessies)??!

In de zomer kleurt het zonnetje je schitterende lokken gelig 🙁 om dit te voorkomen kun je natuurlijk onze favo #SOSILVER gebruiken.

MAAAAR…. 🤦‍♀️

Voor onze brunettes met een koper of oranje kleur/gloed kan deze shampoo soms niet genoeg zijn. Matrix zou niet matrix zijn en heeft hiervoor een super mooie nieuwe lijn uitgebracht. 

Wij zijn 1 van de eerste salons die deze coole lijn mag gebruiken en jullie blij mee te maken. Deze lijn bestaat uit een shampoo met conditioner, masker en Cream. 


De shampoo en conditioner zouden standaard in je haarkit moeten zitten deze zomer ;). De #BRASSOFF heeft een paarse ondertoon, net als onze #SOSILVER, alleen de #BRASSOFF is dan ook nog een stapje verzorgender! 

Het masker vinden wij GE-WEL-DIG!! Dit masker is fantastisch als je niet van die gelige of oranje gloed over je haar houdt. Je gebruikt deze na je wasbeurt en laat hem maximaal 5 minuten zitten. De foto zegt genoeg 😉


Op de voorfoto zie je duidelijk dat het haar een tijdje geleden ontkleurd is. De zon kleurt hem erg geel 😮 het masker is er in gegaan, 5 minuten laten intrekken en het resultaat is daar!! Een koele bijna assige kleurtoon. (Dit kun jij thuis vanaf nu ook😍) 

De shampoo is bij ons in de salon verkrijgbaar voor €9.95. De conditioner voor €11.10 en het masker voor €13.10

Ben je nog niet helemaal over? Onze actie van de “SHAMPOO TO GO” loopt ook nog steeds. Je zou de shampoo en/of conditioner kunnen vullen en de #BRASSOFF voor een klein prijsje kunnen uittesten!